Author Topic: problem with registration  (Read 2817 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline jeffrey6800

  • Registered User
  • *
  • Posts: 11
problem with registration
« on: December 14, 2012, 09:46:08 am »
i am having problems getting it restarted.  i don't know the difference between my license key and my activation  code.  it seems that regardless of how i type them in, it just loops back.  please check my account and see what needs to be done.  i have YTK on my desktop and when i click on it i get the actvation box, but regardless of either the one that starts <removed>  or the one that starts with <removed> it then sends my to the password box and i have put in <removed> because that is what was sent to my box, then made up a different password and confirmed it, then it just loops back around again.  it says my account is activated but it's just not letting me get anywhere.   please see what you can do to give me better instructions, step by step. 

windows xp home
version 2002
service pack 3
AMD Athlon(tm) XP 2000+
1.67 GHz, 480 MB of RAM
Yahoo messenger 8.1

*Edit - removed partial password and license keys
« Last Edit: December 14, 2012, 09:52:11 am by SomeGuyFromCanada »
Pentium 4  2.4gig
1.75 gig memory
microsoft windows xp
internet explorer 8
mozilla firefox
yahoo messenger 8.1
ytk enhanced
system mechanic professional virus protection

Share on Facebook Share on Twitter


SomeGuyFromCanada

  • Guest
Re: problem with registration
« Reply #1 on: December 14, 2012, 09:54:44 am »
Please do not post partial license keys or passwords in the forum. The forum is public.

Send me a forum PM with your license keys.

*Edit - Try to activate your license key now. It looks like you may have mixed up the passwords. Using the wrong password on the wrong license key.
« Last Edit: December 14, 2012, 11:03:53 am by SomeGuyFromCanada »